Wat is de waarde van uw woning

Heeft u een taxatierapport nodig voor uw hypotheekaanvraag? Of bent u benieuwd naar de waarde van uw woning na een verbouwing of na het toepassen van energiebesparende maatregelen? Ook voor het taxeren van woningen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze makelaar is gespecialiseerd in het bepalen van de juiste waarde van uw woning. Door de jarenlange ervaring en bekendheid met de omgeving mag u van ons een deskundig advies verwachten.

Een gratis waardebepaling van uw woning
We hebben onze eigen makelaardij geopend. Vanaf nu kunt u ook bij ons terecht voor de verkoop van uw woning. Of voor deskundige begeleiding bij het kopen van uw droomhuis. U kent ons van bankzaken, verzekeringen en hypotheken. Van hypotheken naar makelaardij is voor ons een logische stap. We kunnen nu nog meer diensten aanbieden. Nog meer gemak onder één dak.

 

Makelaar Arend-Jan van Faassen
De kracht van een bedrijf wordt bepaald door de mensen die er werken. Door het team. We zijn daarom blij met de komst van Arend-Jan van Faassen. Arend-Jan is een ervaren en gedreven makelaar met flink wat kennis van de woningmarkt in Zuidoost-Drenthe. De afgelopen 20 jaar heeft hij zich beziggehouden met de aankoop, verkoop en taxatie van woningen. Vanaf nu doet hij dat voor Suelmann Makelaardij. Op de manier die u van ons gewend bent: persoonlijk, betrokken en dichtbij.