Een woning kopen

U heeft uw droomhuis gezien en u wilt zo snel mogelijk een bod uitbrengen. Waar moet u dan op letten? En wat is een verstandig bod? Of u wilt verhuizen naar een andere woning in een andere buurt, maar u kunt wel wat hulp gebruiken bij het zoeken. Wat uw situatie ook is, het kopen van een huis is een grote stap. En de huidige woningmarkt maakt het ook nog extra lastig. Want woningen worden vaak snel verkocht voor forse bedragen. 

Als u Suelmann Makelaardij inschakelt als uw aankoopmakelaar, voorkomt u dat u overhaast een verkeerde beslissing neemt. Of dat u belangrijke zaken over het hoofd ziet. We adviseren u graag bij het kopen van een huis. We ondersteunen u bij de bezichtiging en adviseren u bij het onderhandelen over de prijs. Van de zoekopdracht tot en met de eigendomsoverdracht bij de notaris behartigen we uw belangen.

Het gemak van alles onder één dak 
U kunt bij ons natuurlijk al terecht voor uw bankzaken, verzekeringen en hypotheken. Van hypotheken naar makelaardij is voor ons een logische stap. Bij de aankoop of verkoop van een woning moet er vaak van alles geregeld worden. Hypotheken, financieringen, taxaties en verzekeringen. Bij Suelmann vindt u meerdere specialisten die u graag helpen. Alles onder één dak.