Uw woning verkopen

Als u plannen heeft om uw woning te verkopen, komt er van alles op u af. Logisch, want een woning verkopen doe je niet elke dag. Het roept veel vragen op. Is het wel het juiste moment om te verkopen? Wat kan ik vragen voor mijn woning? Wat moet ik allemaal doen bij een bezichtiging? Hoe presenteer ik mijn huis goed op internet? Al deze vragen zorgen vaak voor de nodige stress.

Als u een goede en betrouwbare makelaar kiest, hoeft de verkoop van uw woning echt niet voor stress te zorgen. Suelmann Makelaardij helpt u graag. Onze makelaar kent de lokale markt en adviseert u over de juiste vraagprijs. Verder zorgen wij voor de bezichtigingen, regelen we de onderhandelingen en stellen we het koopcontract voor u op. Een goede presentatie op internet is belangrijk. We laten mooie foto’s van uw woning maken door een professionele fotograaf en zorgen ervoor dat uw woning wordt opgenomen op Funda en in het NVM-aanbod. Dus geen kopzorgen of stress. We regelen de complete verkoop voor u.

NVM-makelaardij en Funda
Suelmann Makelaardij is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Onze makelaardij moet natuurlijk de kwaliteit bieden die u van ons gewend bent. Een NVM-makelaar geeft u een aantal zekerheden op het gebied van deskundigheid en betrouwbaarheid. Een woning kopen of verkopen doe je immers niet zomaar. U kiest uw makelaar zorgvuldig uit. 

We zijn er trots op dat we het NVM-logo mogen voeren. Ons woningaanbod vindt u op Funda, de gezamenlijke website van alle NVM-makelaars en de grootste woningetalage van Nederland.